Om

DSC_0145

Denne bloggen er laget for deg. Grunnen til at jeg vil skrive her kommer som en følge av en stor lidenskap. Lidenskap for livet og tankene.
Jeg er så naiv at jeg tror at alle kan oppnå noe. At alle har de samme forutsetningene for å lykkes uansett hvor du kommer fra. Alle kan få et bedre fokus. Et bedre tankesett som styrer i retning av et bedre liv. At alle kan sette livet i perspektiv og gjøre nødvendige justeringer for at livet skal bli bedre. Det er så viktig å finne verdi i hverdagen. Finne ut hva man setter pris på, og hva som gjør deg glad er en veldig bra start!

Mange dårlige tanker om meg selv som ung, førte meg inn på sporet av motivasjon. Motivasjon gjør egentlig ikke annet enn å fylle på tankene, slik som man fyller bensin på en bil. Motivasjonen er derimot første steget på veien mot noe bedre. Og du må starte for at du noen gang skal bli bedre!

Gjennom å lese denne bloggen vil jeg bygge en trapp for deg. Jeg skal skrive om selvutvikling, sorg, motgang, perspektiv, suksess og helse for å nevne noe. Jeg har vært lidenskapelig opptatt av å tilegne meg denne kunnskapen gjennom flere år nå, og jeg skal vise deg hvor lett du kan forbedre deg. Det er en prosess, men det er verdt hvert eneste steg. Gjennom disse innleggene vil jeg få deg til å gå et skritt videre opp trappa for hver dag. Målet mitt er at du skal kunne se ting klarere og sette mer pris på deg selv. Og jeg gir meg ikke før du klarer det. Vil du bli bedre?

Jeg finner stor glede i motivasjonsbilder, mennesker som har opplevd suksess, motivasjonsvideoer og verktøy som sørger for at du vil bli motivert, så dette vil bli eksponert for ditt eget beste. Ta vare på det som gjør noe med deg!

Siden denne bloggen er for deg, så hadde det vært fint om du kom med innspill om hva du vil finne ut mer av. Ingenting er for dumt!

Baredegbarebedre betyr at det kun handler om deg. Man må starte med seg selv! Og når man har fokus på sine egne verdier, så vil man finne ut at man har bedre forutsetninger. Bedre forutsetninger for å bli en bedre utgave av seg selv.

Slik gikk det med bloggen i 2015:

https://baredegbarebedre.com/2015/12/30/oppsummering-av-2015/

2 kommentarer om “Om

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: