FOREDRAG

B16PJ715
Alle kommer til å krasje før eller siden i livet. Jeg viser deg hvordan du reiser deg opp. Foto: Svein André Svendsen
2016-02-13 09.22.01
Mental trening, positiv psykologi og egne erfaringer.
2016-01-20 12.34.45-1
Med Anja Hammerseng-Edin i Team Fearless. Foredrag ved Porsgrunn videregående skole om valg av tankesett.
B16PJ707
Foredrag for Trygg Trafikk. Foto: Svein André Svendsen
12207897_10153633265366368_14060191_n
Foredrag på ungdomsskole. Jeg brenner for at ungdom skal se sin egen verdi, og leve et liv med mening. Tro på seg selv, og leve bedre.
12204567_10153633253491368_286680681_n
Foredrag om hvordan jeg startet bloggen og kom inn i Team Fearless på Gründerlounge i Trondheim.

I mine foredrag faller jeg alltid inn på et spor: styre tankene inn på det som er positivt, hvordan du kan oppnå utvikling, sette livet i perspektiv og hvordan du kan tenke bedre og leve bedre alene, og sammen med andre.

Grunnen til at jeg holder foredrag, er at jeg har en inspirerende historie. Jeg har lært utrolig mye av motgangen jeg har opplevd, og jeg opplever nå stor glede av å dele verktøyene og innsikten jeg lærte når det stormet som verst.

Foredragene kan også tilpasses etter eget ønske! Det beste er om dere har en problemstilling eller situasjoner dere vil ha frisk innsikt på hvordan du kan takle annerledes. Så skal jeg levere varene.

Jeg har erfaring med foredrag i skoler, bedrifter og for lærere. Jeg er også med på oppdrag for Team Fearless, der jeg blant annet jobber med håndballspiller Anja Hammerseng-Edin og fastantropolog Ivar Haugstad.

Jeg bruker Marius som foredragsholder sammen med meg i foredrag som inkluderer:
Ungdom – endring – valg – kognitiv dissonans
Marius snakker svært levende og personlig om hvordan små valg kan endre et helt liv, og med en personlig historie om hvordan han tok et helt irrasjonelt valg om å sette seg i bilen å kjøre etter å ha drukket alkohol. Et lite valg med enorme konsekvenser.
Hvordan det er mulig å gjøre endringer i seg selv. Tilgi seg selv, og ta nye valg. Marius baserer sitt foredrag på sin historie, men med et ekspertteam i ryggen. I Fearless jobber vi med de beste i Norge, på positiv psykologi, kognitiv terapi og forskning rundt hvordan mennesker presterer på sitt beste. Dere får langt mer enn et foredrag. Dere får de nyeste metodene, den nyeste forskningen og sterke mentale verktøy dere kan ta i bruk umiddelbart. Jeg er veldig fornøyd med å ha med Marius og tilbakemeldingene fra publikum og kunder gjør meg trygg på å anbefale han videre.
– Anja Hammerseng-Edin

Kunnskapen min er basert på ny forskning og egne erfaringer. Målet med et foredrag er at du skal sitte igjen med verktøy for å gjennomføre noe du drømmer om, og tanker som sørger for at du får en bedre retning i livet ditt.

Hvis du vil vite mer om meg, mitt arbeid og hvorfor denne bloggen er til – så kan du lese dette innlegget. 

For mer info om mine foredrag, kan du kontakte managementet mitt eller ta kontakt med meg direkte 🙂

Mail: foredrag@mariussorlie.no

 

 

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: