To videoer som vil forandre måten du tenker på

beach-chairs-1149450_1920
Sett deg ned og nyt. Gjerne med en venn. 

I dag er jeg i det gavmilde hjørnet. I dag vil jeg servere perspektiv, tanker om motgang og hvordan du kan sette deg selv i posisjon til å følge drømmer. Disse videoene vil gjøre noe med tankene dine. De vil løfte deg opp, gi deg håp og tro på deg selv. Jeg blir veldig glad hvis du ser dem. 

Hva er egentlig en feil? Og hva skjer når du gir opp? Hva er konsekvensene av å gi opp? Fremfor å kjempe for noe du tror sterkt på? Når du utvikler evnen til å aldri gi opp, så vil du bli ustoppelig. Husk det. 

Hva er din drøm? Og hvor viktig er den for deg? Det er lett å tro at det aldri vil skje fordi ingenting skjer i livet ditt. Men hva om du tenker på det du vil oppnå – ser det for deg tydelig og klart. Hva slags valg vil du ta om du minner deg selv på drømmen?

Jeg håper du tenker etter hva du vil gjøre her i livet. Og at du tar valg som styrer deg i denne retningen. Jeg vet at du er kapabel til å gjøre det.

Men du må forandre måten du tenker. Du må tenke på mulighetene og ikke begrensningene.

Og du kan aldri gi opp.

4 kommentarer om “To videoer som vil forandre måten du tenker på

Legg til din

 1. Kan jeg stille deg noen spørsmål?:-)

  Jeg sitter å tenker litt fritt, og lurer på hva er det som gjør at vi trenger mental trening nå i denne tiden? Er det like aktuellt over hele verden, som i Norge? Er vi blitt så bortskjemte med ting, at vi glemmer hvordan man kan være lykkelig uten tingene?
  Må vi lære oss å takle vår egne følelser og tanker, på nytt? Var det ikke slik for mange tusen år siden? Hva gjorde de da?

  Ikke noe kritikk, bare noen tanker. Jeg er sikker på at du hjelper veldig mange med dine ord og tekster:-)

  Liker

  1. Jeg tror alle tanker som får oss inn på sporet av å hjelpe hverandre, og unne hverandre vel – er med på å styrke verden. Jeg tror det er aktuelt over hele verden fordi vi ikke lærer dette i skolen, og fokus på læring er flyttet over på andre ting enn det som faktisk er viktig. Jeg tror ikke det handler om ting, men at det handler om at vi ikke ser, eller er bevisst på, viktigheten av de viktigste tingene i livet. Som å knytte seg til venner eller personer du elsker, fremfor å passe inn i alle andres bilde. Gjøre de tingene du har lyst til å gjøre, som er viktig for deg. Ikke grave de vekk. Jeg tror vi lever i et samfunn som gjør oss altfor opptatt av å passe inn. Vi er redd for å bli avvist, for hjernen assosierer det med frykt og død. Og det er sånn over hele verden.

   Hadde vi hilst på hverandre med et smil og lett etter det gode i hverandre, fremfor å hate og ødelegge hverandre, så tror jeg verden hadde blitt mer harmonisk. Det er det samme om du har tusenvis av ting eller ingen – du må være bevisst på hva du liker, hvem du elsker og hvor du vil her i livet. Har du ikke kontakt med deg selv, så har du heller ikke kontakt med dine drømmer. Hvis du ikke finner deg selv, så vil du heller ikke finne de rette for deg.

   For tusen av år siden så ble følelsene våres brukt til det som det var ment å brukes til: sex, flukt og kamp. Nå har vi fortsatt sex, men frykten er erstattet av omgivelser. Vi frykter å bli avvist, så derfor søker vi likhet med våre medmennesker. Det som er dumt med frykt i dagens samfunn, er at den er plassert i små ting, som blir store ting. Sabeltigre er byttet ut med et jobbintervju eller et møte hvor du skal si noe høyt på jobben. Alle disse omgivelsene våres gir oss fortsatt frykt, fordi hjernen vår er laget sånn. Så er det opp til oss hvordan vi håndterer omgivelsene og tankene våre. Vi kan ikke forandre tankene og frykten, men vi kan forandre hvordan vi reagerer på det vi tenker på. Og det er et globalt fenomen. Mental trening er i vinden i de fleste land. Fordi vi trenger å lære oss hvordan vi håndterer samfunnets problemer. Ikke hvordan vi skal jobbe med dem. Det er i alle fall min teori. Kunne skrevet i evigheten om dette, men kort fortalt så trenger vi alle å få kontakt med oss selv og bli bevisst på hvor vi er – for å vite hvor vi vil. Og hvorfor vi vil dit.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: