Slik oppnår vi en positiv forandring i samfunnet

ORD HAR KRAFTEN TIL LIV ELLER DØD.
Tenker du noengang over dette?

Lær barna deres dette. Lær barna deres kraften av å si noe fint. Lær barna deres kraften og de positive ringvirkningene av et kompliment. Sitter du og dømmer mennesker foran TVen, så dømmer barna dine andre når de går ut døren. Eller setter seg på dataen. Tenker du over dette? Du setter eksempelet.

Og sett dem på plass når de rakker ned på andre. Det er det verste du kan gjøre med et annet menneske. Dømme UKRITISK. Hva gir deg retten til det? Uansett hvem du er – hvem gir deg retten til det?

Mennesker vi møter kjemper kamper vi ikke ser.

Om du lærer deg å dømme, så lever fordommene videre i beste velgående. Og vi oppnår ingen forandring. Da står vi fast i driten.

En positiv forandring i verden starter gjennom å se MENNESKET.
Ha en lyst til å gjøre andre GLADE og se ringvirkningene av å HJELPE andre, fremfor å dømme.

Det er da du kommer deg opp og frem her i livet. Det er den eneste veien. 

Selv skriver jeg om hvorfor du skal se din egen verdi. Fordi jeg vil ha en forandring. Jeg vil ha en generasjon som blir påvirket av meg til å se sin egen verdi, og løfte andre opp! Jeg oppfordrer deg til å gjøre det samme!

Jeg er ikke perfekt, men jeg prøver faenmeg å få til noe fint for de jeg vokser opp med. Jeg prøver å bruke sosiale medier til å oppnå en positiv forandring. Til en forandring?

Blir så forbanna noen ganger, men jeg kan ikke. Jeg må velge de riktige ordene. Jeg må vise vei gjennom gode handlinger og oppløftende ord. Jeg kommer ingen vei med å kritisere andre eller bli forbanna. Det er å velge dødens ord.

Jeg velger ord som gir LIV. Ordene som gir glede, og lyst til å leve. Jeg oppfordrer deg til å spre mer gode ord! Fordi det gir folk en grunn til å like deg. Det gir folk en grunn til å gi deg muligheter. Det gir folk en grunn til å la gode ting få påvirke deg.

For hvert positivt ord du sprer om deg, kommer det en konsekvens og en påvirkning.

Det er dessverre altfor kult å slenge dritt og kalle hverandre for horer og homser. Du må stå opp mot dette! Ikke gjennom å bli sint eller irritert, men gjennom å sette et positivt eksempel.

Hva skjer om vi begynner å kalle hverandre for gode mennesker? Hva skjer om vi anerkjenner positive handlinger? Hva skjer om vi sier noe fint om de vi ser på TVen? Og hva skjer om vi sier noe fint bak ryggen til noen? Hvordan tror du det påvirker verden til den som får vite det?

Jeg tror vi får flere LIV reddet om vi velger positive ord. 

For de har kraften. Til liv. Eller død. Tenker du noen gang over dette?

Jeg håper det. Hva velger du?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: