Hvor mye du smiler vil påvirke livet ditt

2016-03-25 07.31.05

Når jeg vandret bortover gaten her forleden dag, så slo det meg. Hvem personer husker jeg etter å ha gått der? Jeg måtte tenke litt. Og jeg fant ut at det bare var noen få mennesker jeg kunne huske ansiktet på. Hvorfor husket jeg dem?

Det var fordi de smilte. 

Jeg husket ikke de som gikk med ørepropper, og heller ikke de som gikk med telefonen. Men jeg kunne lett huske dama som smilte varmt tilbake til meg når jeg smilte mot henne.

Fordi jeg fikk en god opplevelse OG en god følelse av det. Vi smilte i 1 sekund til hverandre. Det var så deilig. Et smil. Ingen kunnskap om hverandre. Kun enighet om at vi skulle være vennlige mot hverandre i akkurat det øyeblikket. 

Tenk så stor forskjell ett sekund kan utgjøre i denne verden? 

Hvorfor nevner jeg dette? Jeg nevner det fordi det ga meg noe å tenke på.

Måten jeg husker mennesker best, er gjennom deres smil. Gjennom deres glede. Gjennom FØLELSEN jeg får av dem. Og det fikk meg til å tenke på, at det er jo akkurat slik for meg også. 

Måten jeg blir husket på, er gjennom mine smil og gleden jeg viser ved å være med disse menneskene. Det er disse godfølelsene som danner grunnlaget for vår relasjon. Det er slik jeg husker andre mennesker, og andre mennesker husker meg.

Dæven, så viktig det er å smile!

For det er sånn alt starter. En god opplevelse. En god følelse. Og du vil ha denne følelsen i livet ditt igjen. Så du oppsøker den på nytt. Du tar kontakt neste dag.

Et forløsende smil i en ukjent situasjon eller et smil som forteller deg at det kommer til å gå bra. Eller et smil helt uten grunn og fordommer. Disse opplevelsene danner følelser som gir livet mening. 

Har du noen gang tenkt på – at det tar bare et sekund?

Og det utgjør en forskjell i verden. Hvem vil huske ditt sekund? 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: