Derfor bør du være snill mot andre

hands-699486_1920

Vi hører det overalt. Vær snill! Bli mer snill. Kan du ikke være litt snill bare? Vel, det er faktisk enorme fordeler ved å være snill. Og det er helt essensielt om du skal oppnå suksess. Her noen gode råd! 

 1. Når du er snill mot andre, sprer du også mer godhet rundt deg!
  Ditt smil og dine handlinger påvirker omgivelsene. Bare tenk på hvor godt det er å se en person hjelpe en som trenger det. Eller når du gir noen en gave eller en klem og de lyser opp. Det påvirker mennesker rundt deg på en positiv måte.
 2. Du sprer glede! 
  Hva slags følelser tror du oppstår når du er snill? Glede er en av dem i alle fall! Når du er snill, så skaper du en glede i omgivelsene som virkelig kan utgjøre en forskjell. En stor og hyggelig en sådan.
 3. Styrker relasjoner! 
  Det her er så viktig! Gode relasjoner starter med å være snill mot hverandre. Når du smiler, så blir du lettere å komme i kontakt med. Når du rekker frem en hånd, er det lettere å motta hjelp. Når du bryr deg om meg, så vil jeg bry meg om deg. En universell lov, men det er viktig å være bevisst!

  Tenk på dine egne relasjoner. Oppsøker du de som du vet er snill mot deg, eller de som er slemme mot deg? Og hva slags venner vil du ha? Og hvordan får dere en relasjon sammen? Det starter med å ville den andre vel. Det er en magisk kraft.

 4. Øker sjansen for suksess! 
  Det her er kanskje litt overraskende? Vel, det er faktisk slik jeg har kommet i posisjonen jeg er i dag. Jeg har et brennende ønske om at andre skal få det bedre med seg selv, og som en følge av det får jeg muligheter. Litt rart? Ja, men det er også logisk.

  For meg er det å behandle folk med respekt utrolig viktig. Og jeg er snill mot de jeg møter, og prøver å dele ut så mange smil jeg klarer i løpet av en dag.

  Måten mange ledere utvikler sine ansatte, er gjennom å rette fokus på hva de kan. Rose arbeid som er bra, og stille opp. Hvorfor gjør ledere det? Jo, det viser seg at de som trives best på arbeidsplassen også er de som er mest produktive.

  Tenk med deg selv. Hvem vil du jobbe for? Drittsekken som kun tenker på pengene, eller et vanlig menneske du kan snakke med, og som vil at du skal bli bedre?

  Når du er snill mot andre, så blir det lagt merke til! Husk det! Har du forresten en grunn for ikke å være snill mot menneskene du møter? Jeg har ingen. 

 

La oss ta en liten øvelse. Se på disse to bildene. 

conversation-799448_1920

peru-641632_1920

Hvilket av bildene liker du best? Og hvorfor?
Hva tror du vil ta deg opp og fram her i verden?
Hva skjer med mennesket som er på mottagersiden?
Hva forteller dette mennesket videre til andre i livet sitt?
Hva slags handling vil du kopiere?
Hvem kan kjenne på de gode følelsene?
Hvem får en bedre dag?
Hvem vil du være venn med?

 

Dette er noe av det jeg gjør for å bringe mer godhet til verden;

 • Holder opp dører og porter for mennesker som skal inn et sted
 • Slepper andre frem på toget/bussen
 • Smiler ofte
 • Tar meg tid til de som trenger samtaler
 • Stiller opp om noen trenger hjelp
 • Setter andres interesse foran mine egne ofte i samtaler
 • Forteller de jeg bryr meg om at jeg er glad i dem

 

Dette vil jeg jobbe med fremover:

 • Fortelle komplimenter oftere til de jeg er glad i
 • Delta mer i frivillig arbeid
 • Rose handling jeg er fornøyd med når jeg ser den
 • Flere samtaler til familien og nære venner

 

La oss bli bedre sammen? Og la oss skape et mer positivt samfunn sammen? Ingen av oss er perfekte, og godt er det! Jeg tror vi kan være litt mer snille hver eneste dag. Og da får vi en positiv konsekvens som gir mer godfølelse og et tryggere samfunn.

Jeg tror vi kan skape mer godhet bare ved å være bevisst! Og ville andre vel.

Hvem vet hva slags muligheter som vil dukke opp når du gjøre noe godt for andre? Jeg utfordrer deg til å bli med meg på reisen mot mer godhet.

Er du med? 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: