Alt sitter i hodet

great-horned-owl-1106379_1280

Alt du noen gang vil oppnå, ligger gjemt mellom hjernebarken. Det er tankeprosesser som styrer livet ditt. Og du må være bevisst og styre tankene dine om du skal bryte ut av det som er innvikling for å oppnå utvikling. Vil du lære hvordan?

Bare bli kjent med ordet TANKER. Det er våre tanker som styrer våre liv. Vi kan ikke begå en eneste handling uten at vi gjør opp en tanke om hvordan vi skal gjøre den. Alt er tanker. Selv om du ikke tenker over det, så er det tanker som styrer livet ditt. Bli kjent med denne tanken.

For når det kommer til deg og ditt liv, så handler det om hva slags tanker du har. Hvordan du tenker når du møter muligheter, når ting går til helvete eller når du skal skape noe. Når du skal møte nye mennesker. Alt som skjer i livet ditt har et resultat som avhenger av tankene dine.

Jeg vil at du skal stoppe med å se på den ytre verden og omgivelsene dine og føle at du ikke kommer deg noen vei. Jeg vil at du skal starte å se verdien av å prosessere ting i ditt eget hode. Det er her alt skjer. Alt du skal gjøre. Alt starter med en tanke.

Alle nye ideer, er tanker. Alt som befinner seg rundt omkring deg, startet som en tanke. Telefonen du leser på, dataen du leser på eller koppen du drikker av. Alt startet med en tanke om at dette kunne bli en virkelighet. Den kom ikke dit av seg selv.

Har du tenkt på det? Jeg tipper at du ikke tenker så mye over det. Alt bare er her. Og det er helt greit. Du trenger ikke tenke på alt som finnes omkring deg, men jeg vil at du skal vite hvordan det startet. Det startet med en tanke. Det startet med en person. Det startet med en prosess som ble til fordi noen hadde en tanke.

Men dette vet du jo? Ja, selvfølgelig vet du det. Det er ikke noe nytt. Allikevel er det muligens en ny måte å tenke på. For hvordan du ser på ting, hvordan du oppfatter verden og hvordan du tenker når du er i forskjellige situasjoner i livet ditt vil påvirke måten du lever på.

Er du bevisst på hvordan du ser ting? Jeg mener, er du i det hele tatt bevisst på at du hele dagen tenker tusenvis av tanker? Og at en av disse tankene kan være noe som forandrer livet ditt? En ny ide, en ny person eller noe som får deg inn på et annet spor.

Det ligger der og venter på deg. 

Men du vil aldri oppnå noe om du ikke åpner deg opp for tanken om at det vil skje. Skjønner du hva jeg mener? Jeg mener, hvis jeg aldri hadde trodd at jeg kunne skrive en bok, så hadde jeg aldri holdt på med å skrive en. Hvis jeg aldri hadde trodd at jeg var bra nok, så hadde jeg aldri trodd at jeg var bra nok.

Og det er derfor det er så viktig å være bevisst på hva slags tanker du har.

Jeg jobber hele tiden med å eksponere meg for tanker som kan gjøre at jeg gjør nettopp dette: se meg selv gjøre det. Jeg vil at du skal forstå at du kan oppnå alt du vil. Jeg er ikke naiv! Jeg er ikke dum. Nei, det er ikke sikkert jeg kjenner deg en gang.

Men jeg vet at du kan oppnå noe. 

Du må tro på det. Du må se det. Og du ser det ved å eksponere deg for tanker om at du kan. Og det er derfor jeg skriver blogg om hvordan du kan tenke bedre. Nettopp fordi jeg vil hjelpe deg til å se ting du ikke kan se for deg selv.

Jeg vil fortelle deg at du kan oppnå store ting. Jeg vil fortelle deg at du kan fikse et ødelagt forhold. Jeg vil fortelle deg at du kan skrive en bok. Synge en sang. Løpe et maraton. Tro på noen som trenger det. Utvikle et produkt. Starte en bedrift.

Alt dette har du muligheten til å gjøre. Du kan klare det!

Jeg er ikke naiv når jeg forteller deg at du kan. Fordi du vil bli ustoppelig når du klarer å se det for deg selv. Og jeg er her for å fortelle deg at du KAN.

Du trenger ikke utvikle nye ideer. De betyr ingenting med mindre du knytter det sammen med handling. Du kan utføre ideer på din måte. Det kan ta tid å få tillit og få folk med på det, men det betyr ikke at du skal gi opp. Det er ikke lov. Du kan klare det.

Du må våkne.

Jeg husker så godt den gangen jeg krasjet inn i autovernet, og kunne forsvunnet fra denne jorda. Heldigvis hadde jeg et belte som holdt meg i live. Jeg hadde ingen spesiell og tydelig retning med livet mitt, så jeg forsvant inn i et autovern. I høyt beruset tilstand. Jeg kunne vært død nå.

Jeg kunne blitt borte med troen om at jeg var en dritt. For selvtilliten var lav og jeg trodde ikke jeg hadde så mye verdi. Jeg kunne forsvunnet og trodd at jeg aldri kom til å oppnå noe stort. At de store tingene i livet ikke var for meg.

Jeg kunne forsvunnet og trodd at jeg var stygg. At jeg ikke var bra nok. At dette livet var et eneste vanskelig jag mot å tilfredsstille alle andre.

Men jeg fikk en ny sjanse. Og det er så utrolig sterkt å få en ny sjanse. En ny mulighet. Før ulykken visste jeg nemlig ikke at du kan styre TANKER. Og jeg sammenlignet meg alltid med alle andre. Alle andre var bedre, smartere og penere enn meg. Meg var det ikke så farlig med.

Aldri la det gå så langt at du tillater deg selv å gjøre noe så dumt som jeg gjorde. Aldri. 

Vit at du alltid kan styre tankene. For det er tankene jeg forandret etter ulykken. Og derfor lever jeg et annerledes liv. Jeg tror at dette livet er for meg! Jeg tror at store ting kan skje meg. Jeg har stor tro på at det er bra å feile. Før opplevde jeg skam.

Nå ser jeg på meg selv som en kriger.

Ja, jeg har dårlige dager og er sliten. Ja, noen ganger er det tøft og du føler at du ikke strekker til. Men jeg har aldri flere slike dager på rad. Fordi jeg tar kontroll over TANKENE. Tankene mine søker en måte å se ting på som sørger for at jeg blir den jeg vil være.

Jeg er så glad for at jeg fikk en ny mulighet. Det var som om livet ristet tak i meg og skrek: nå må du våkne! Slutt med å tro at du er en dritt, og start med å se deg selv som en person som har verdi! Som er bra nok! Som har noe stort inni seg som venter på å komme ut! TRO PÅ DEG SELV! Hvor langt skal det egentlig gå før du ser det for deg selv, Marius?

Jeg fikk en ny sjanse. Og jeg bestemte meg fra dagen jeg begynte å kontrollere tankene mine, at jeg skulle lære andre om hvordan jeg klarte det. For jeg har opplevd svarte hull i tanker om meg selv. Og jeg ble så forbanna lei av å leve i en løgn.

Jeg er bra nok. DU er bra nok!

Jeg forteller deg dette fordi jeg vet at det er sant. Men du må aldri gå i fella og la sosiale medier og dårlige venner få definere deg! La dine beste venner og familie få definere deg! De som har sett mest av DIN VERDI! De som vet hvem DU er! Vær så snill! Jeg ber deg.

Slik jeg ser det, så fikk jeg en ny mulighet fordi det er mennesker som trenger å høre at de er bra nok. Og jeg har fått denne oppgaven. Det er min plikt at du skal klare å se hvilket bra menneske du er! Men du må se på det som er bra med deg. Å gå i negative tanker hele dagen vil ikke gjøre annet enn å bryte deg ned. Husk det.

Ta kontroll over tankene dine. Du er en kriger. Du er bra nok. Alt som du vil oppnå i livet ligger og venter på deg. Jeg lover deg. Aldri tvil på at du er bra nok.

Du vil oppnå store ting. Så lenge du forstår at det handler om TANKER.

Og at du har et ansvar for å tro på deg selv.

Vær en kriger. Ikke en tviler. Du er bra nok for alt du noensinne vi oppnå.

Du må bare se det for deg selv først. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: