Dette bør du gjøre for å holde kursen

I dagens samfunn går alt for jævlig fort. En uke kan gå forbi uten å ofre en tanke om at den er gått. Er det ikke rart at for hver dag så føler vi ikke at noe forandrer seg, men når du ser tilbake på det – så har alt forandret seg? 

Det er et sitat som går sånn. Jeg er veldig fascinert av tiden. Vi kan ikke kontrollere den. Livet venter ikke på noen. Og det er også viktig for deg å vite. Jeg anbefaler overhodet ikke at du venter på de rette øyeblikkene, eller venter på å bli pensjonist før du kan reise og utforske livet.

Gjør det når du kan! Du må skape de rette øyeblikkene. De kommer ikke gratis. De må jobbes for. Problemet er at altfor mange ikke er villig til å jobbe hardt. Og ting dør. Og forsvinner, og blir aldri gjennomført.

Jeg tror du vet med deg selv at det finnes mange ting du innerst inne vet at du aldri kommer til å gjøre med mindre du tar et fast bestemt valg en dag og gjør det? 

Få det til å skje. Gjør deg opp noen refleksjoner om livet ditt og spør deg selv om du kan være ærlig med deg selv. Er du på riktig vei? Evaluer dine planer. Planlegg dine mål. Hvor rå skal du være i 2016?

Jeg anbefaler på det sterkeste å sette seg ned og være ærlig som faen med deg selv. Slik finner du svar! Altfor mange lurer seg selv. Og lever i en løgn om at de vil gjøre noe en vakker dag.

Det er veldig ukomfortabelt å finne ut at du ikke er der du vil være. Det betyr at du har hardt arbeid foran deg, og må ta noen skumle og nye valg. Vit at det er nødvendig med disse valgene for at du skal leve ditt liv. 

Eller at du ikke er i nærheten engang. Jeg har opplevd det flere ganger, og blitt oppgitt og frustrert. Trist. Sannheten gjør vondt. Men det er den eneste måten vi kan forandre den. Godta den, og vit at du kan forme den.

Du kan bli hvem du vil. Men da må du være bevisst på hvem du er og hva du gjør. Også må du være ærlig! Det er ditt liv. Ikke tro at du er av liten verdi, for det finnes så mange mennesker som setter pris på deg. Det vanskeligste er å sette pris på seg selv, og være din egen venn.

Først da blir reisen spennende. Og verdt å reise.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: