Åpne deg opp!

2015-11-30 14.21.33

Du må åpne deg opp for tanken om at du kan! 

Noe av det vanskeligste her i livet er å gå fra at det er umulig, til å åpne opp tanken om at du kan klare det.

Når du åpner opp for at det kan skje, og er villig til å gjøre valgene som kreves – så vil du oppnå mer energi, mer selvtillit, bedre selvfølelse og en retning. 

Når du er åpen for at vanskelige oppgaver er noe du spiser til frokost, så påvirker det deg! Når du ser deg selv som mer enn du er, så vil du merke at du sakte og sikkert når målene dine. Hvis du er villig til å legge ned arbeidet som kreves. 

Når jeg åpnet opp tanken om at jeg kunne gjøre en positiv forskjell i verden, og at jeg kunne skrive noe av verdi, så ble alt så mye sterkere for meg. Muligheter dukker opp og motivasjonen holder seg høy store deler av veien! 

Men det skjedde ikke før jeg åpnet opp tanken om at noen ting her i livet er ment for meg. Noen ting her i livet er jeg skapt for å gjøre. Og derfor skal jeg fortsette å gjøre det som gir meg mening, glede og verdi her i livet.

Jeg var aldri i nærheten av å ha disse tankene om meg selv før jeg åpnet opp. Du må bare leke med tankene og se det for deg.

Hva slags tanker må du åpne deg opp for?

Du har fantastiske evner som venter på å bli frigjort fra sine lenker.
Du må bare åpne opp tanken om at det er mulig først!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: