Spørsmål & svar – dans og kaffe

Her svarer jeg på spørsmål fra instagram. Jeg drar frem rockefoten, en kopp med kaffe og litt refleksjon. Ta en titt da vel 🙂

2 kommentarer om “Spørsmål & svar – dans og kaffe

Legg til din

 1. Hei, Marius!👋 Flott video👍😄 Liker miksen av innsikt, ettertanke og humor! Ville bare si at jeg opplevde musikken litt for høy når du snakker. Mulig hørselen min som er litt ødelagt da😉 Ellers vil jeg bare si tusen tusen takk for alt du deler! Du er en inspirasjon til å ta tøffe valg!!🙏 Du er kjempeflink! Fortsett med dette!

  Ønsker deg en strålende dag!☀️ Mona/limmonaa

  Sendt fra min iPhone

  Liker

  1. Hei, Mona!
   Så trevlig å høre! Jeg er helt enig. Har en mikrofon liggende her hjemme som jeg skal bruke i neste video 🙂 Men takk for at du sier i fra! Jeg lå rett og slett litt på latsiden når jeg skulle lage denne videoen.

   Og takk for dine hyggelige ord! Det setter jeg stor pris på. Håper du har hatt en bra dag! Lover deg bedre lyd neste gang 😀

   Tankenerden

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: