Et lite innblikk i Team Fearless

2015-08-25 18.43.46
Foto: Mats Grimseth

Lurer litt på hva vi driver med når Team Fearless er i ilden? Vel, da kan du se en liten video her! 

Forrige torsdag var jeg i Larvik for å delta på et moteshow (!) på Bølgen i Larvik. Her var flere av Larviks butikker med på stand for å vise frem produkter, og på catwalken var det også mange innslag!

Vi i Team Fearless valgte å lage et show når vi likevel var i gang. Vi hadde mange flotte modeller i Fearless-klær på scenen, og Anja, Ivar og jeg delte noen tanker om hva vi gjør og hvorfor klærne ble til. Jeg snakket om blindfullness, et nytt konsept vi bruker i Team Fearless.

Vi bruker magi i videoer for å vise at ting som er rett foran nesen din kan forbli usett – dersom du ikke fokuserer på de riktige tingene. Du kan sjekke ut YouTube-kanalen i videoen om du vil se noen flere videoer om blindfullness!

For min del så er det fortsatt surrealistisk å være en del av Team Fearless. Dagen startet med at jeg møtte Ivar i (etter hans mening) et av verdens vakreste steder som er ingen ringere enn stedet Holmestrand. Ivar er utrolig reflektert og en artig mann jeg henter mye kunnskap av, så dagen startet godt.

Deretter dro vi hjem til Anja og Gro. Her fikk vi servert kaffe av Gro, mens vi forberedte dagens show. Gro er en veldig reflektert og rolig person. Å få klem og kaffe av denne dama er rart for en hønsebonde fra landet. Det er fantastisk å bli møtt med så åpne og kjærlige armer som familien Hammerseng-Edin. Beundringsverdig.

På Bølgen fikk vi omsider rigget oss til og forberedt oss. TV3 var også med bak scenen, så du vil kanskje også se trynet mitt på denne fjernsynskanalen etter hvert! Jeg skal la dere vite. Spennende og læringsrikt å få være med på kvelder som dette, og møte nye mennesker.

Som du vil se i videoen så er humor viktig for oss. Vi har et begrep i Fearless som vi kaller for Seriøs Tøysing. Det handler om å ufarliggjøre og smile i situasjoner. Dette gjør det lettere å nærme seg de alvorligere tingene også, dersom vi evner å få noen smil og le litt når vi kan snakke om dem. Det handler ikke om å være useriøs, men å takle situasjoner med en humoristisk undertone.

For meg var det stort det som skjedde. Det er alltid mange nye og sterke inntrykk fra kvelder som disse, så for meg var det viktig å tenke på at jeg må kose meg og nyte. Slik at jeg får med meg inntrykkene, og samtidig skape en kortere avstand fra meg selv og frem til situasjonen jeg er i. Jeg liker å være meg selv.

Her kan du få se litt av det som skjer bak scenen. På TV3 litt senere kan du se mer. Ta en titt da vel?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: