JIM ROHN

Jeg blir så glad inni meg når jeg hører visdom som det her. Jeg blir hekta! Det er så forbasket simpelt bare man putter det i riktig kontekst! En av grunnene til at jeg hyller Jim Rohn, er at han bruker så fantastisk enkle begreper, men allikevel åpner de opp en hel ny verden. Jim Rohn er en av mine favoritter når det kommer til de gamle gubbene mine!

Bare se på denne videoen, så forstår du hva jeg mener!

jimrohn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: