Indre motivasjon

Er du interessert i å finne ut hva som styrer din indre motivasjon? Da bør du se denne videoen av Scott Geller! Dette er en engasjert og herlig amerikansk psykolog som beskriver det veldig enkelt og greit!

I videoen forteller Scott om hva som skaper indre motivasjon. Hva som får oss til å gjøre noe uten at noen forteller oss at vi bør gjøre det. Han er inne på interessante temaer om selvregulering, samtidig som han også et vandrende eksempel på denne prosessen selv! Dette er 15 gode minuttaksjer du kan investere i 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: