Verdens kjedeligste program

Dette er bare helt fantastisk! Det er faktisk en TEDtalk om verdens kjedeligste program. Som har gått på NRK i noen år nå. Og om hvordan en tilsynelatende latterlig kjedelig idè – kan utvikle seg til å bli et verdenskjent fenomen. 

Jeg kom over denne TEDtalken om hvordan blant annet klassikeren «Hurtigruten – minutt for minutt» ble til. Jeg ante ikke hvor mye oppmerksomhet dette programmet har fått, men det er tydelig at det er noe som opptar verden. Vi blir fremstilt som ekstremt kjedelige og sære mennesker!

MED GOD GRUNN vil jeg si! Haha!

Sett bort i fra noen fantastiske twitter-meldinger og artige flauser, så er det virkelig fascinerende hvordan dette har utartet seg. Jeg mener, bare det å legge fram idèen om å filme live om ingenting er jo temmelig fascinerende. Og hvordan det faktisk er mulig å samle over èn million tv-seere til en liten kanal med nettopp denne idèen.

MEN, det var nok en artig prosess. Du må se denne presentasjonen om du vil få frem smilet, og faktisk bli litt stolt av landet vårt. For det er sabla flott. Og finne ut hvordan en idè som høres så kjedelig ut – kan bli til noe så engasjerende og inkluderende som programmene som er blitt laget.

Og vi er kanskje enkle mennesker, men vi er da noen fantastiske skruer allikevel!
SE OG NYT!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: