Min terapi

Jeg har skrevet tidligere at jeg fant styrke i motivasjonsvideoer, og jeg ser på dette som et kraftfullt verktøy for å oppnå bedre tanker om man føler seg nede. Hvorfor burde du se på motivasjonsvideoer? 

Det jeg syns er så fantastisk med motivasjonsvideoer er at du har tre elementer som styrker sansene dine; bilder, musikk og stemmer.

Det blir en fantastisk trio som trigger alle sansene mine og får blodet mitt til å bruse på bare få minutter! Jeg kan være sliten og trøtt en kveld, men allikevel sperre øynene opp i timesvis når jeg ser på gode motivasjonsvideoer. Det er ekstremt verdifullt for meg og mitt arbeid.

Jeg syns du burde ta deg tid til en snutt i ny og ned, uansett hvordan du føler deg. Det som er så flott, er at menneskene som snakker er mennesker som puster og ånder for suksess og bedre tanker. Som får tankene dine i en retning som er fylt med inspirasjon.

Det er selvsagt også stor variasjon i materiell der ute på YouTube, men dersom du leter og trykker litt, så er sjansene stor for at du finner en video som treffer deg midt i hjertet. Det var slik jeg startet min reise, så kanskje det kan åpne opp dine øyne og få deg til å se ting på en ny og annerledes måte?

Et godt tips er å skrive; «Motivational» i søkefeltet, og da kommer de med flest visninger opp først som regel. De har mange visninger for en grunn!

Dersom du vil ha gode tips til videoer du burde se, eller kanaler du burde følge – så la meg vite! Jeg deler mer enn gjerne noen tips! God fornøyelse! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: