Hva er Baredegbarebedre? Og hva vil egentlig jeg?

cropped-cropped-cropped-aaaa-slutt-av-innlegg.jpg

Jeg tenkte å klargjøre hva denne siden handler om, mitt mål og litt om hvem jeg er. Slik at du skal forstå konseptet litt bedre. For det er et konsept. En merkevare. Som skal bli bedre. Og jeg vil ikke at du skal misforstå noe her!

Hvis du har lest denne bloggen, så har du kanskje forstått at jeg er veldig opptatt av tankene. Og at man skal tenke bedre, tenke på seg selv og gjøre ting som gir deg verdi for at du skal kunne leve bedre. 

BARE DEG

Handler om at det er kun du som har ansvar for det du gjør. Den dagen du forstår at det ikke er omstendighetene, pengene, tiden eller jobben din som står i veien for at du skal kunne gjøre det du drømmer om, så har du tatt det første steget mot et bedre liv. Men du må anerkjenne at det kun er deg. Alle som oppnår suksess gjør justeringer fremfor å komme med unnskyldninger. Og de vet at det er kun sitt eget ansvar hvor mye som blir gjort. Det er ingen som lever livet sitt for deg. Grunnen til at man oppnår suksess er fordi man gjør ting som gir verdi, og man følger som oftest sin lidenskap. Hvis man ikke følger lidenskapen sin, så har man i alle fall en sterk mening for å gjøre noe! Det kan være at du jobber ræva av deg fordi du skal bevise noen at du klarer noe. Eller det kan være at du har hatt en sterk hendelse i livet ditt, og du vil komme deg frem istedenfor å være nede. Alle har sine grunner for gjøre noe meningsfullt. Det eneste som betyr noe er at du gjør ting for deg selv. Og ikke glemmer deg selv. For det er den største feilen mange gjør. Man sklir inn i et mønster og en livsstil som overhodet ikke er som man drømte om som yngre. Og da må man aktivt jobbe for å oppnå sine drømmer fremfor å velge letteste veien – fortsette i samme sporet. Du har ditt bilde av et bedre liv. Du må ikke følge etter andres mål for å passe inn. Du må være deg selv. Verdsette det som er annerledes ved deg. For det er det som skiller deg ut, og gjør deg interessant. For meg er det giftige tanker når du tenker at alt er greit, når det innerst ikke er greit. Det er ikke greit! Det er du som er blind på deg selv, og ikke anerkjenner at livet har mer å tilby! For du må jobbe med deg selv om du skal utvikle deg. Det handler ikke om å være egoistisk, men det handler om å bringe verdi til sitt eget liv, slik at man blir lykkeligere selv, og dermed har mer positivt overskudd til andre. Det starter med deg selv. Det starter med bare deg.

BARE BEDRE

Handler ikke om å være best. Det handler ikke om at du skal være bedre enn andre. Men det handler om at du skal være bedre enn det du var i går. Det blir du ved å tenke en positiv tanke ekstra som du ikke tenkte i går. Det blir du ved at du anerkjenner en liten ting ved deg selv som du ikke anerkjente i går. Det blir du vet at du utvikler nødvendige ferdigheter for å komme dit du vil. Om du ikke føler deg bra nok, så er det fordi du sammenligner ditt første kapittel med andres tjuende. Da er du aldri bra nok. Bedre blir du ved at du vet at du kan bedre enn det du nå gjør. Du vil at livet ditt skal bli bedre. Og du vet at det er en prosess. Når du sammenligner deg selv med deg selv, så blir du bra nok. Men det skal ikke bli «perfekt». Mange misforstår konseptet med et bedre jeg. Du blir ikke bedre av å gjøre det bedre enn andre, eller utkonkurrere noen eller drite ut andre. Du blir bedre ved å bygge på dine styrker, utvikle noen av svakhetene til noe bedre om nødvendig, og bygge opp et forhold til deg selv som menneske. Som er bedre. Som bidrar til en større forståelse av deg selv som menneske! Jeg tror alle mennesker har en hensikt med sin eksistens på jorda, og derfor er det ting i livet vi gjør som gir oss enorm glede, mens andre ting bryr oss nada. Og jeg vet at alle har områder og ting i livet sitt som de opplever enorm glede av. Og jeg mener at det er grådig viktig at man gjør mer av dette. Og er såpass ærlig med seg selv at man klarer å bryte ut av mønstre som ikke gir deg en dritt tilbake. Og starter med å leve bedre. Og at det handler om deg! Bare bedre.

DEG DA?

Jeg? Jeg er ikke en mental trener. Jeg er interessert i mental trening, men jeg er ikke mental trener. Jeg er interessert i coaching, men jeg er ingen coach. Jeg er ikke psykolog, men jeg er interessert i psykologi, og hvordan hjernen fungerer. Jeg er lidenskapelig opptatt av tankene, og er besatt av kunnskap om hvordan vi kan tenke bedre. Jeg er en tankenerd! Jeg elsker å lære om tankene, og menneskelig oppførsel. Hvorfor i all verden gjør vi som vi gjør? Hvorfor blir noen suksessfulle, mens andre ikke under samme omstendigheter? Det er spennende det.
Jeg er annerledes fordi jeg har min drøm. Jeg elsker å være meg selv, og jeg elsker å være annerledes. Og jeg skal gjøre alt jeg kan for at du skal verdsette det som er annerledes ved deg.
Jeg vil bli en reisende tankenerd som opplever nye steder og mennesker og eksponerer tankene for ditt eget beste. Jeg manglet retning i livet fordi jeg ikke ble eksponert for riktige tanker, men så fort jeg lærte kunnskapen så falt bitene på plass. Og alle veiene jeg fulgte til ingenmannsland ble til en vei til en bestemt destinasjon. Og nå har jeg fått en retning.

Jeg vil være din tankenerd. Som løser dine tanker, istedenfor dine lekser eller dataproblemer. Jeg jobber hver eneste dag for at denne drømmen skal bli en realitet. Og jeg nyter hvert eneste sekund jeg bruker, for det gir meg så mye verdi. Jeg har fått masse positive tilbakemeldinger, og det gjør meg utrolig glad. Det betyr ufattelig mye for meg, faktisk.
Det får meg til å pushe enda mer.
Men det jeg virkelig bryr meg om, er om du klarer å tenke bedre. Når du tenker bedre fordi du har blitt eksponert for bedre tanker gjennom mitt arbeid, ja, da finner jeg verdi i livet mitt!

Jeg skal drive med dette så lenge jeg lever. Det vet jeg med 100 % sikkerhet. Jeg skal jobbe for å gjøre drømmen min til en realitet. Og jeg er her for deg. Spør meg om hva du vil, om du lurer på noe. Jeg er en stolt tankenerd. Og jeg elsker å jobbe med det jeg gjør. Jeg håper også du får glede av det. La oss bli bedre sammen!

– Marius Sørlie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: