Spennende tid i møte

Det blir noen dager uten innlegg nå. Grunnen til det er at jeg jobber med promotering og  med å samle unikt innhold for deg som leser! Jeg vil ikke gjøre ting halvveis. Jeg har høye ambisjoner, og håper du får sett arbeidet på mandag eller tirsdag 🙂

I mellomtiden så kan det være lurt å rykke frem til start. Brygge seg en god kopp med kaffe og lese innleggene på nytt. Om du har lært deg noe nytt i løpet av tiden du har lest bloggen, så vil du få enda mer ut av å lese de andre innleggene på nytt. Mest sannsynlig vil du finne nye setninger og nye vinklinger som vil få forsterket betydning for deg. Man er i konstant utvikling. Det er en læringsprosess, og det er viktig at man repeterer litt, men samtidig tar seg bryet med å tenke bedre. Hverdagen blir så utrolig mye bedre da!

Og hvis det er noe du lurer på, så er det bare å sende en melding. Fint om du sender det som melding på Facebook,
https://www.facebook.com/baredegbarebedre
ved å trykke på meldingsknappen nede til høyre på forsiden. Du kan spørre om alt du lurer på angående innlegg, eller om det er noe annet du har på hjerte. Dette er en blogg for DEG, så jeg vil hjelpe så mye jeg kan! Ingenting er for dumt å spørre om.

Takk for at du leser bloggen! Det settes utrolig pris på. Jeg lager ikke denne bloggen for meg selv – den er for at du skal få det bedre. Kan jeg hjelpe andre med å få det bedre, så er det verdt hvert sekund jeg holder på.
Som sagt – det kommer masse spennende innhold neste uke som krever at jeg må jobbe litt ekstra for å få til. Bloggen må bli bedre, og jeg må også bli bedre 🙂

Så smør på litt tålmodighet, og så er det bare å glede seg!

Mvh

Marius Sørlie

2 kommentarer om “Spennende tid i møte

Legg til din

 1. For en fantastisk blogg du skriver! Så deg først på Instagram, men nå har jeg satt av tid hele morgenen på å lese og lære innleggene dine fra start til slutt. En invistering i meg selv og mitt hode. Dette har stor verdi for meg skal du vite! Akkurat det jeg trenger nå, når jeg står ved et veiskille og prøver å ta et valg for meg selv, og ikke basert på hva andre tenker og mener er best.. Da er det slik lesning som hjelper. Trives en ikke der en er, kan man flytte på seg tenker jeg. Jeg er ett år unna en bachelor jeg ikke ønsker meg, og vil starte på nytt med det jeg faktisk drømmer om. Jeg tør å visualisere, drømme, definere styrkene mine og har trua, og klarer jeg dette så fører det meg automatisk et skritt i riktig retning for å ta et valg som betyr noe for meg og mitt liv. Men så er der mange barrierer og mye frykt som holder en igjen. Men jeg tror på det å kunne leve av drømmer og lidenskaper og designe det livet en har lyst å leve. Jeg lærer mye fra deg, og en ting jeg skal begynne med i dag er redskapet notatboka! 🙂
  Tusen takk, jeg ser frem til å lese mer. Stå på!

  Liker

 2. Hei, Helga! Tusen takk for en helt fantastisk tilbakemelding! Det betyr mye for meg!
  Så spennende at du lærer deg noe av lesingen, og helt nydelig å høre at du har funnet ut at du står ovenfor et veiskille for egen lykke – da har du kommet langt! En ubrukt utdanning er ufattelig mye bortkastet tid. Men det har gitt deg en lærepenge som du blir sterkere og mer bevisst av. Det faktum at du vil starte med drømmen din er ikke annet enn fantastisk! Og spennende 🙂
  Det er det viktigste med livet spør du meg – at du finner ut hva dine behov og dine drømmer er. Og at du klarer å fjerne de barrièrene som er formet av unødvendig frykt og redsel. Når du evner å ta et valg for deg selv så vil du oppleve at folk vil snakke om diverse ting, at du kanskje forandrer deg og bla, bla. La folk snakke, og la din suksess svare! Dette er for deg. Husk det! Du har en tankegang som minner voldsomt om andre suksesshistorier jeg har hørt og lest. Inspirerende!

  Jeg heier på deg, Helga! Stå på videre! Og fortsett å jobbe mot det som er viktig for deg. Det vil til syvende og sist gjøre DEG til en bedre og mer lykkelig person.

  Fortsett med å male ditt bilde med fargene du vil bruke – så vil du få det fineste bildet du kan noengang kan få!

  Med vennlig hilsen
  Marius

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: