Verktøykassa – tredje redskap

Godt å få fylt opp kassa igjen!

Jeg leter litt videre og det tredje redskapet fant jeg jaggu under noen av hagemøblene dine. Litt slitt og støvete, men i veldig god stand. Den her er gull verdt når man blåser vekk litt støv! Det er ikke så lett å så den heller. Man må faktisk lukke øynene for å se den! 

Jeg fant (etter en lang leteaksjon i redskapshuset) nemlig VISUALISERING.
Man ser den ikke fysisk, men når jeg tenker så kommer den fram. Grunnen til at den er litt slitt, er at den har blitt brukt masse før. Alle har vært gode på å visualisere! Hvor lenge siden? Ca. siden barndommen din.
Jeg skrev et innlegg til Aftenposten som handlet om at vi må lære oss å drømme mer, og lære oss å bruke visualiseringen gjennom å drømme – og lære det av barna. Slik at vi finner igjen samme gleden som da vi var barn.

Innlegget kan du lese her;

http://www.aftenposten.no/meninger/sid/Hvorfor-slutter-vi-a-dromme-7927141.html

Visualisering er et kraftig redskap. Vi kan visualisere. Hva er å visualisere?

Når man visualiserer, så ser man noe skje allerede før det skjer! Du kan visualisere dagen, og du kan visualisere et godt liv. Du kan se for deg mange scenarioer som kan skje, bare ved å visualisere.
Nå presenterer jeg visualisering som et verktøy, så da må jeg forklare hvorfor du bør ha visualisering i verktøykassa di.

Når du er flink til å se for deg noe skje, så øker sjansene for at det skjer.

Hvorfor? 

Når du setter tanker i hodet ditt, som handler om at det finnes mer i livet ditt enn det du har nå – så vil du lagre den informasjonen i underbevisstheten. Når du virkelig har lyst til å få et bedre liv, og klarer å se det for deg – så vil du automatisk gjøre valg som knytter deg litt tettere til hva du har sett for deg. Det er en syk greie, og det er en kraftfull greie. Derfor er det viktig at man ser gode ting skje med seg, for det er det du fortjener.

Alle kjente personer med en drøm, er flinke til å visualisere. De som oppnår noe stort, er oftest de med de største drømmene. Som drømmer daglig. Og kroppen følger etter som en følge av den sterke lysten til å realisere det man ser når øyene er lukket. Jeg visualiserer ofte, og det er utrolig koselig, skjønner du.

Når jeg visualiserer så er alt lov. Jeg sier velkommen til alt som ser godt ut for meg i drømmeverden. Jeg ser for meg at denne bloggen hjelper mennesker, men jeg ser også for meg at jeg kan leve av å spre budskapet om de gode tankene i fremtiden. Jeg ser for meg følelsen av å forandre menneskers liv. Jeg ser for meg min drømmeverden. Og jo oftere jeg visualiserer min drømmeverden – jo mer realistisk blir den. Jeg blir glad, og jeg blir veldig rolig. Som verktøy så kan visualiseringen være den lille dytten du trenger for å få troen på deg selv igjen. Visualisering er det første steget til hva du enn måtte ønske å gjøre. Du må lære deg å bruke dette verktøyet også.

fridom

Hvordan visualisere best mulig? Du må fjerne alle barrierer. Fjern tvilen og sorgen og frykten og alt annet som holder de store tankene dine nede. Når du visualiserer så er det bare tanker! Du skal kun se for deg noe bedre! Og du trenger ikke bekymre deg for realiteten i det hele tatt. Du er sjef. Du kan styre tankene dine inn på hva du vil! Når du gjør det ofte – så vil du kanskje se ting litt klarere?
Ikke sett grenser på visualiseringen din, vær så snill. Den er dyrbar, den er herlig og den gir deg masse deilige følelser om du bruker den riktig. Prøv å bruk det idag!

Sett deg i en stol, legg deg i en seng. Sitt med en utsikt foran deg eller bare vær komfortabel og ikke ha for mye støy. Du kan ha på rolig musikk om det hjelper deg. Noen liker å ha øynene åpne – andre øynene lukket. Du merker fort hva som funker best! Så prøver du bare 5 minutter! Tenk på noe stort. Se deg selv være mer enn du allerede er. Se deg selv som et gladere menneske, se deg selv som en sjef i firmaet ditt, se deg bli matchvinner i fotballkampen eller se deg selv som en sikker person. Dersom du blir god på å visualisere – så oppnår det seg en ny verden for deg!

5 minutter. Bare prøv. Fjern all frykt og redsel. Det koster deg ingenting. God tidsinvestering. Lek med tankene. Du er sjef.
ALT er lov. Er det ikke deilig? 

AAAA Slutt av innlegg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: