Om denne bloggen

mariussoerlie

Denne bloggen er laget for deg. Grunnen til at jeg vil skrive her kommer som en følge av en stor lidenskap. Lidenskap for livet.
Jeg er så naiv at jeg tror at alle kan oppnå noe. At alle har de samme forutsetningene for å lykkes uansett hvor du kommer fra. Alle kan få et bedre fokus. Et bedre tankesett som styrer i retning av et bedre liv. At alle kan sette livet i perspektiv og gjøre nødvendige justeringer for at livet skal bli bedre. Det er så viktig å finne verdi i hverdagen. Finne ut hva man setter pris på, og hva som gjør deg glad er en veldig bra start!  

Mange dårlige tanker om meg selv som ung, førte meg inn på sporet av motivasjon og selvutvikling. Motivasjon gjør egentlig ikke annet enn å fylle på tankene, slik som man fyller bensin på en bil. Motivasjonen er derimot første steget på veien mot noe bedre. Når du har bensin i tanken, så kan du starte reisen. Og du må starte for at du noen gang skal nå frem dit du vil!

Gjennom å lese denne bloggen vil jeg bygge en trapp for deg. Jeg skal skrive om selvutvikling, motgang, suksess, sorg og helse for å nevne noe. Jeg har vært lidenskapelig opptatt av å tilegne meg denne kunnskapen gjennom flere år nå, og jeg skal vise deg hvor lett du kan forbedre deg. Det er en prosess, men det er verdt hvert eneste steg. Gjennom disse innleggene vil jeg få deg til å gå et skritt videre opp trappa for hver dag. Målet mitt er at du skal kunne se ting klarere og sette mer pris på deg selv. Og jeg gir meg ikke før du klarer det. Vil du bli bedre?

Og det handler ikke om hva du har vært eller hva du er nå. Det handler om hvor du er på vei. Og hvordan du velger å leve livet ditt fra dagen i dag. Hva har du egentlig gjort de siste månedene? Kan du huske hva du gjorde for seks dager siden? Har du gjort deg noen tanker om hvor du skal videre i livet? Er det viktig?

Jeg finner stor glede av motivasjonsbilder, mennesker som har opplevd suksess, motivasjonsvideoer og verktøy som sørger for at du vil bli motivert, så dette vil bli eksponert for ditt eget beste. Ta vare på det som gjør noe med deg!

Siden denne bloggen er for deg, så hadde det vært fint om du kom med innspill om hva du vil finne ut mer av. Ingenting er for dumt!

#Baredegbarebedre betyr at det kun handler om deg. Man må starte med seg selv! Og når man har fokus på sine egne verdier og styrker, så vil man finne ut at man har bedre forutsetninger. Bedre forutsetninger for å bli en bedre utgave av seg selv.

Følg meg på veien, og la oss bli bedre sammen!

Med vennlig hilsen

Marius Sørlie

4 kommentarer om “Om denne bloggen

Legg til din

 1. Flott, Marius! Det du deler er viktig og riktig, både for unge og oss «litt» eldre. Jeg håper mange vil lese og få glede av det du skriver. Lykke til!
  Hilsen din «gamle» lærer 😊

  Liker

 2. Du skriver veldig bra og tar opp viktige ting .
  Gleder meg til å følge bloggen din framover 😃
  Du er en gladgutt med fine verdier og det var alltid morro å jobbe sammen med deg i barnehagen 😃
  Hadde flere vært som deg sier jeg bare……..

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: